Τα «διαμαντάκια» των Μοντέστο και Καρεμπέ και ο κομβικός ρόλος τους! (vids & poll)

Τα «διαμαντάκια» των Μοντέστο και Καρεμπέ και ο κομβικός ρόλος τους! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Τα «διαμαντάκια» των Μοντέστο και Καρεμπέ και ο κομβικός ρόλος τους! (vids & poll)

bet365

Τουλάχιστον οκτώ παίκτες του ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού έχουν αποκτηθεί με εισήγηση των Μοντέστο - Καρεμπέ. Το Gazzetta.gr αναλύει σχετικά και αναφέρει την πιο σημαντική... μεταγραφή τους!
Το ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά απλό και εύκολο όταν δίνει κανείς τα... κλειδιά σε ανθρώπους με γνώση για το αντικείμενο και καλές επαφές με δίκτυο γνωριμιών ανά την Ευρώπη και όχι μόνο. Στον Ολυμπιακό δεν είναι μία ή δύο περιπτώσεις παικτών που είτε έδωσαν το ΟΚ οι Μοντέστο και Καρεμπέ είτε τους... ανακάλυψαν και τους έφεραν στο Λιμάνι με πολύ λίγα χρήματα και δημιουργώντας τεράστια μεταπωλητική αξία. Και φυσικά πάνω απ' όλα βοηθώντας αισθητά αγωνιστικά τον σύλλογο. Στο τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού καθαρά προϊόν scouting και εισήγησης των Μοντέστο - Καρεμπέ είναι οι Παπέ Σισέ, Μαντί Καμαρά και Γιασίν Μεριά. Όμως ο Καρεμπέ είχε ξεχωρίσει και προτείνει καιρό πριν τον Ντάνιελ Ποντένσε ενώ ο Γάλλος παλαίμαχος άσος ήξερε καλά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί αλλά και τον Μαζουάκου παλαιότερα.
Σχετικά με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και τον υπεύθυνο τμήματος scouting, Φρανσουά Μοντέστο, υπάρχουν δηλαδή παίκτες τους οποίους έψαξαν και βρήκαν για να κλείσουν μετά αλλά και περιπτώσεις που ήδη ήξεραν και πρότειναν.
Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Μασούρας αποκτήθηκε αφότου τον τσέκαραν και οι Μοντέστο - Καρεμπέ με την φανέλα του Πανιωνίου. Ο κομβικός ρόλος των δύο ποδοσφαιρανθρώπων των Πειραιωτών δεν σταματά εκεί. Και οι δύο έχουν ρόλο - κλειδί στην μεταγραφή του νέου... Σισέ, του Μπα, που έχει κλείσει και τυπικά και είναι να ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι. Το σχετικό τσεκ είχε γίνει και για τις υποθέσεις των Κούτρη και Γιάννη Μασούρα.
Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ!!!
Κανένας δεν μπορεί να εκτιμήσει το πως θα είναι η συνέχεια του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Ωστόσο με βάση το πόσο άλλαξε η προσέγγιση των ερυθρόλευκων στο θέμα του προπονητή αλλά και σύμφωνα με την δουλειά του Ίβηρα με αποκορύφωμα την επική πρόκριση με την Μίλαν ο Ίβηρας είναι ίσως η πιο μεγάλη... μεταγραφή και των δύο. Πρόταση - εισήγηση του Καρεμπέ με σύμφωνη γνώμη του Φρανσουά Μοντέστο. Το πλέον σημαντικό όμως είναι το πως άλλαξαν όλη τη νοοτροπία και οι δύο και στο θέμα αυτό αλλά και συνολικά, έχοντας βέβαια την πλήρη στήριξη της διοίκησης.
Ο Σισέ έφτασε να κοστολογείται με 10+ εκατ. ευρώ και το ίδιο και ο Καμαρά ενώ ακόμα και οι Έλληνες σαν τον Κούτρη έχουν δει τις... μετοχές τους να ανεβαίνουν για τα καλά. Ο πειραϊκός σύλλογος γενικά τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει σημαντικά το πως λειτουργεί μεταγραφικά και έχει πάει στις λογικές μεγάλων ευρωπαϊκών clubs. Βρίσκει εξαιρετικά ταλέντα, τα οποία δουλεύει, εμπιστεύεται, αναδεικνύει και βγαίνουν όλοι κερδισμένοι από αυτήν την διαδικασία. Ας μην ξεχνάμε από που ήρθαν παίκτες όπως ο Ομάρ ή ο Μαζουάκου, με τον 2ο να βρίσκεται να παίζει βασικός στην Premier. Ακόμα και ο εξαιρετικός χαφ Μιλιβόγεβιτς που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Άντερλεχτ και είναι πια στην Premier και αρχηγός στην Κρίσταλ Πάλας.
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα