«Ζωάρα» ο Εμενίκε σε βίλα στη Νιγηρία (pics & vids)

«Ζωάρα» ο Εμενίκε σε βίλα στη Νιγηρία (pics & vids)

Gazzetta team
«Ζωάρα» ο Εμενίκε σε βίλα στη Νιγηρία (pics & vids)

bet365

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Εμάνουελ Εμενίκε αγόρασε πολυτελή βίλα στη Νιγηρία την οποία και επέδειξε μέσω Instagram, ενώ εκεί διατηρεί και πίνακα του Ρασίντ Γεκινί!

Ο Νιγηριανός επιθετικός σχετίζεται πλέον... ελάχιστα με το ποδόσφαιρο, αφού μετά το πέρασμα από τον Πειραιά και τη Λας Πάλμας έχει μείνει χωρίς ομάδα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα κάτσει να σκάσει! Το αντίθετο μάλιστα, αφού έχοντας παντρευτεί τη Μις Νιγηρία 2014, έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου αγόρασε ένα πολυτελέστατο σπίτι και ζει ζωή χαρισάμενη.

Μέσα στη βίλα μάλιστα φιλοξενεί και πίνακες «θρύλων» του ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, μεταξύ άλλων και του Ρασίντ Γεκινί!

Σε φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η σύζυγος του Εμενίκε, Ιεόμα, έγραψε: «Ένα κάστρο για τον βασιλιά και τη βασίλισσα. Κι όμως, αυτές οι εικόνες αδικούν το σπίτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα