Τρελός χορός εκατομμυρίων στην αυλή της Τούμπας! (pics)

Τρελός χορός εκατομμυρίων στην αυλή της Τούμπας! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Τρελός χορός εκατομμυρίων στην αυλή της Τούμπας! (pics)

bet365

Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Ροντρίγκες, Άραβες, Κινέζοι, Τούρκοι, φήμες, σενάρια, επαφές, διαψεύσεις, με τον ΠΑΟΚ να εμπλέκεται έμμεσα ή άμεσα σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια…

Η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει τις τελευταίες ημέρες πέριξ της Μικράς Ασίας, με τον ΠΑΟΚ να αντιστέκεται στις προκλήσεις, έστω και αν σε επίσημο επίπεδο δεν υπάρχει τίποτα γύρω από το ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ και ο Δημήτρης Πέλκας διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο κάθε σενάριο και φήμη γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

«Θα επιστρέψουν», λένε, «Άραβες και Κινέζοι στο θέμα της απόκτησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς»! Φτου κι από την αρχή. Θα πρέπει τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Σέρβος φορ να απαντήσουν εκ νέου αρνητικά.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται πως έχουν πάρει τις αποφάσεις τους: Κανένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πώλησης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πράττουν το αυτονόητο με ανοικτή την πρόκληση της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της διατήρησης των κεκτημένων στο κύπελλο.

Το τελευταίο διάστημα οι ατζέντηδες του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έγιναν αποδέκτες προτάσεων από την Σαουδική Αραβία και την Κίνα. Η Αλ Ιτιχάντ άνοιξε πρώτη το χορό των εκατομμυρίων για να ακολουθήσει η κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε, που έφτασε να καλύπτει τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ και να προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 4,5 εκατ. ευρώ στον Σέρβο επιθετικό.

Όμως, ο 29χρονος φορ του ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά, δε φαίνεται να συγκινείται από το χρυσάφι που στρώνουν στα πόδια του ομάδες από την Κίνα και την Σαουδική Αραβία. Το «όχι» του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ηχηρό κάτι που επιβεβαίωσαν και οι συμπατριώτες τους, με την «mozzartsport» να επικαλείται δική της ενημέρωση.

Αν κάτι μπορεί να δελεάσει τον Πρίγιοβιτς είναι μια πρόταση από την Αγγλία, αλλά πάλι δεν είναι διατεθειμένος να φύγει μέσα στον Ιανουάριο. Το καλοκαίρι και βλέπουμε…

Πάντως, οι Σέρβοι επιμένουν πως τόσο η κινεζική Γκουανγκζού, όσο και η Αλ Ιτιχάντ θα επιστρέψουν με νέες βελτιωμένες προσφορές, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Σλάβεν Μπίλιτς βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, με σκοπό να κοιτάξει και την υπόθεση Πρίγιοβιτς, όπως γράφεται σήμερα στην Σαουδική Αραβία!

Η υπόθεση του Ροντρίγκες δεν περνάει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς το 20% της πώλησης του στην ομάδα της Τζέντα θα καταλήξει, μέσω Γαλατάσαραϊ, στο δικό του ταμείο.

Οι Τούρκοι ακόμη και σήμερα επιμένουν να θεωρούν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει το κόστος της. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα κλείσει στα 8.000.000 ευρώ, κάποιοι άλλοι λένε πως το τελικό ποσό μπορεί να φτάσει και στα 10 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα