Οριστικά στην ΑΕΚ ο Κρστίτσιτς! (pic)

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Κρστίτσιτς! (pic)

Δημήτρης Βέργος
Οριστικά στην ΑΕΚ ο Κρστίτσιτς! (pic)

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε πως ο Νέναντ Κρστίτσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αποχαιρετώντας τον Σέρβο μέσο. Πλήρωσε τη ρήτρα των 500.000 ευρώ η Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Νέναντ Κρστίτσιτς, καθώς όπως ενημέρωσε ο Ερυθρός Αστέρας, η μετακίνησή του στην Ένωση ολοκληρώθηκε έναντι 500.000 ευρώ, που ήταν και η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Κρστίτσιτς θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ διάρκειας 3,5 ετών και πλέον αυτό που απομένει είναι ο 28χρονος Σέρβος μέσος να έρθει στην Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες για τις υπογραφές.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τα μεγάλα φαβορί σε Αγγλία και Ιταλία με σούπερ αποδόσεις.

Όπως αναφέρει ο Ερυθρός Αστέρας, στον παίκτη προτάθηκε να ανανεώσει με την ομάδα με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας 500.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο η απόφαση του ίδιου του Κρστίτσιτς ήταν να αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης, κάτι που στον σερβικό σύλλογο κατανοούν απόλυτα.

Μάλιστα μέσω των social media ο Ερυθρός Αστέρας αποχαιρέτησε τον Κρστίτσιτς: «Ο Ερυθρός Αστέρας εύχεται στον Νέναντ Κρστίτσιτς τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Νένο σε ευχαριστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα