Το κρας τεστ των γκολκίπερ του Ολυμπιακού! (poll)

Το κρας τεστ των γκολκίπερ του Ολυμπιακού! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Το κρας τεστ των γκολκίπερ του Ολυμπιακού! (poll)

bet365

Οι Σα, Γιαννιώτης και Χουτεσιώτης είναι οι τερματοφύλακες που φέτος πήραν ματς στον Ολυμπιακό και το Gazzetta.gr τους περνάει από... ακτίνες και ζητάει την ψήφο σας.
Ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που καθιερώθηκε ως βασικός αφήνοντας τον Χουτεσιώτη να παίζει στο Κύπελλο και τον Γιαννιώτη εκτός των βασικών πλάνων. Ας δούμε όμως τις περιπτώσεις μία μία:
ΖΟΣΕ ΣΑ: Ήρθε... αθόρυβα ως άλλος... Ρομπέρτο. Λίγοι ασχολήθηκαν με τον τερματοφύλακα που θα ερχόταν ως ένα... συμπλήρωμα του τότε βασικού Γιαννιώτη, όπως είχε γίνει με την περίπτωση του Ρομπέρτο. Ο Σα όμως ήρθε για να μείνει, όπως και ο Ρομπέρτο είχε αποδείξει το ίδιο και από νωρίς. Ναι έχει κάνει λάθη αλλά έκανε και ματσάρες όπως με Άρη, Μπέτις και Μίλαν. Πολύ καλά ρεφλέξ, αξιοπιστία και εμπειρία και καλός ακόμα και σε εξόδους. Φέτος στο πρωτάθλημα έχει 7 ματς με 15 αποκρούσεις, 24 κλεψίματα και 12 επεμβάσεις σε 677 λεπτά. Συνολικά έχει παίξει σε 13 ματς και έχει 1.170 λεπτά. Δικαιωματικά ο 25χρονος Ίβηρας είναι ο πιο καλός και σταθερός κίπερ του Ολυμπιακού αλλά και σωματοδομικά ο πιο δουλεμένος και έμπειρος.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν εκείνο που τον... χαντάκωσε αγωνιστικά όπως επηρέασε και άλλους συμπαίκτες του. Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό όντας ουραγός στο πρωτάθλημα. Ο 26χρονος διεθνής κίπερ μπήκε δυνατά στην χρονιά και ήταν βασικός έως τότε. Ένα θέμα που σίγουρα πρέπει να βελτιώσει είναι οι έξοδοί του ενώ στα αρνητικά του έμεινε και το γκολ που δέχθηκε με ΠΑΟΚ με λάθος και συμμετοχή και του Βούκοβιτς βέβαια. Σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και τις πιο παλιές του θητείες στο Λιμάνι πάντως φαίνεται το πόσο έχει βελτιωθεί και δουλέψει. Συνολικά έχει παίξει 13 ματς φέτος με 1.170 λεπτά. Στην Super League έχει 7 συμμετοχές με 666 λεπτά με 19 αποκρούσεις, 30 κλεψίματα και 15 επεμβάσεις.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: Τον αναφέρουμε ακόμα ως πιτσιρικά αλλά πλάκα στην πλάκα είναι γεννηθείς το 1994. Φέτος έχει μόνο ένα 90λεπτο, το ματς με τον Άρη Αβάτου στο Κύπελλο. Εκεί είχε και πολύ καλές επεμβάσεις αλλά και ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε. Του λείπει χρόνος συμμετοχής και αυτό παίζει ρόλο σε έναν πορτιέρο. Και αυτός είναι ένας κίπερ με καλά χαρακτηριστικά αλλά και με λάθη σε εξόδους.
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll σας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα