Επίσημη διάψευση για Μήτρογλου!

Gazzetta team
Επίσημη διάψευση για Μήτρογλου!

bet365

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Κώστα Μήτρογλου μέσω των social media που διατηρεί κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα αντίκρισμα και ουσία στα όσα γράφονται για τον διεθνή φορ και τον Ολυμπιακό.
Μέσω twitter η «Sports Action» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, προσθέτοντας ότι ο παίκτης είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Μαρσέιγ. «Με όλο το σεβασμό στην ομάδα και τους οπαδούς που ο Κώστας σέβεται και είναι βαθιά συνδεδεμένος, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό είναι τελείως ψεύτικα και χωρίς αξιοπιστία. Ο Μήτρογλου είναι συγκεντρωμένος να πετύχει τους στόχους του στην Μαρσέιγ και τίποτα άλλο», αναφέρει το «τιτίβισμα» της εταιρείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα