Ο Μαρτίνς ζήτησε παραμονή του Σα, σε καλό κλίμα οι πρώτες επαφές

Ο Μαρτίνς ζήτησε παραμονή του Σα, σε καλό κλίμα οι πρώτες επαφές

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μαρτίνς ζήτησε παραμονή του Σα, σε καλό κλίμα οι πρώτες επαφές

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του Σα, την οποία ήδη εισηγήθηκε και οι πρώτες επαφές για να μείνει ο Πορτογάλος πορτιέρο γίνονται σε καλό κλίμα.
Ο Ζοσέ Σα έχει κερδίσει πολλούς... πόντους με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να καταβάλλει μία ρήτρα που είναι περίπου στα 2 εκατ. ευρώ και όχι στα 3 και πλέον όπως αρχικά προέκυπτε από την Ιβηρική. Βέβαια για τον Σα υπάρχει και ρήτρα επαναγοράς από την μεριά της Πόρτο που σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να δώσει πολλά παραπάνω για να πάρει πίσω τον παίκτη. Ο Μαρτίνς ήδη έχει ζητήσει να μείνει ο Σα με τις πρώτες επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών να γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν τελικό deal και παραμονή του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα