Το ανοιχτό θέμα του Γιαννιώτη... (pics)

Το ανοιχτό θέμα του Γιαννιώτη... (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Το ανοιχτό θέμα του Γιαννιώτη... (pics)

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει χάσει την θέση του από την 11άδα του Ολυμπιακού από τον Ζοσέ Σα την ώρα που δεν έχει κλείσει οριστικά θετικά το ζήτημα του νέου συμβολαίου του.
Ήταν εκείνο το ματς με τον ΟΦΗ και η ήττα με 1-0 του Ολυμπιακού από τους Κρητικούς που τότε ήταν ουραγοί. Εκτός από τον Γιαννιώτη ως προε την μετέπειτα αγωνιστική διαχείρισή τους επηρεάστηκαν από το βασικό σχήμα και ο Τουρέ - που εν τέλει αποχώρησε - αλλά και οι Μεριά, Τσιμίκας και Μιράντα.
Έκτοτε ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχασε την θέση του στο βασικό σχήμα από τον Σα, με τον Πορτογάλο να κάνει βέβαια πολύ καλές εμφανίσεις όπως στα ματς με Μπέτις και Μίλαν. Παράλληλα για τον διεθνή πορτιέρο δεν έχει κλείσει ακόμα το... μέτωπο του νέου του συμβολαίου. Υπάρχει μία συζήτηση για την οποία γίνεται προσπάθεια να κλείσει άμεσα και οριστικά το deal. Μέχρι τότε το θέμα του παραμένει ανοιχτό.
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης πάντως την Τρίτη γιόρταζε τα γενέθλιά του καθώς κλείνει τα 26 του χρόνια. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχθηκε και τις ευχές της ομάδας του, η οποία με ανάρτηση στα social media του είπε τα χρόνια πολλά.
- Δείτε στην Gallery το πινακάκι με τις φετινές του εντός των ελληνικών συνόρων συμμετοχές (σ.σ. είναι από το Soccerbase):

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα