Επιβεβαιώθηκαν τα κακά μαντάτα για Βέρνμπλουμ

Επιβεβαιώθηκαν τα κακά μαντάτα για Βέρνμπλουμ

Gazzetta team
Επιβεβαιώθηκαν τα κακά μαντάτα για Βέρνμπλουμ

bet365

Το πρωί της Τρίτης (18/12) τα αποτελέσματα της μαγνητικής επιβεβαίωσαν τη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Πρόβλημα υπάρχει, όχι τόσο σοβαρό, και με τον Χοσέ Μαουρίσιο.

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το πρωί της Τρίτης (18/12) ο Πόντους Βέρνμπλουμ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Εντός της ημέρας θ’ αποφασιστεί η ημερομηνία που ο ποδοσφαιριστής θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου να ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας του.

Όπως επισημαίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «ο Βέρνμπλουμ δείχνοντας την ισχυρή προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για τη νίκη στη Λιβαδειά και να αστειευθεί μαζί τους παρά τον πόνο και τη στεναχώρια του».

Πρόβλημα και με Μαουρίσιο

Ο Χοσέ Μαουρίσιο έχει μια κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ οι Πέλκας, Βιεϊρίνια συνέχισαν και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας.

H Τρίτη (17.12) βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και με χιόνια. Στη Νέα Μεσημβρία που έχει το δικό της αυτόνομο κλίμα!! Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον Ράζβαν Λουτσέσκου , τον προπονητή που έφτασε πιο γρήγορα από οποιονδήποτε στην ιστορία του ΠΑΟΚ τις 50 νίκες, να κρατήσει τους παίκτες του στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (19.12) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα