ΠΑΟΚ: Οριστικά χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα

ΠΑΟΚ: Οριστικά χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οριστικά χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιβεβαίωσε την απουσία των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Θλάση β' βαθμού ο Βιεϊρίνια!

Στη διάρκεια των σημερινών δηλώσεων του ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιβεβαίωσε την απουσία των Βιεϊρίνια και Πέλκα από την αναμέτρηση της Δευτέρας (17/12).

«Οι Πέλκας και Βιεϊρίνια είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται για την Δευτέρα», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου», που θα κληθεί με τους Αλίν Τόσκα και έναν εκ των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ή Ομάρ Ελ Καντουρί να καλύψει τα κενά των δύο ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Αντρέ Βιεϊρίνια , σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους κι αναμένεται ν’ απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει μια κάκωση στο γαστροκνήμιο με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε περίπου δέκα μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα