ΠΑΟΚ: «Τσούμπα, αυτός είναι… πανηγυρισμός»! (vid)

ΠΑΟΚ: «Τσούμπα, αυτός είναι… πανηγυρισμός»! (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Τσούμπα, αυτός είναι… πανηγυρισμός»! (vid)

bet365

ΠΑΟΚ και Τσούμπα Άκπομ έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και αυτό φαίνεται από την αποθέωση του Άγγλου για το γκολ επί της ΑΕΛ.

Πανιώνιος – Λεβαδειακός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο πανηγυρισμός του Αγγλου φορ, μετά το γκολ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αποτέλεσε την αφορμή για να έρθει στο προσκήνιο η σχέση αγάπης με τους διαχειριστές των ασπρόμαυρων σελίδων στα social media.

Αυτή τη φορά, μετά το νικητήριο γκολ εναντίον της ΑΕΛ, οι «ασπρόμαυροι» αποθεώνουν τον Τσούμπα Άκπομ και τον συγχαίρουν για τον πανηγυρισμό του:

«Μπορεί ο πανηγυρισμός του στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό να ήταν ένα απίθανο... blooper, αλλά στο δεύτερο ήταν απλά απολαυστικός!», έγραψαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα