Τα διλήμματα του Παντελίδη

Τα διλήμματα του Παντελίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τα διλήμματα του Παντελίδη

bet365

Ο παρτενέρ του Μανώλη Σιώπη στον άξονα της μεσαίας γραμμής και το αριστερό άκρο της άμυνας είναι οι δύο θέσεις που έχει στο μυαλό του ο Σάββας Παντελίδης για τον καταρτισμό της 11αδας ενόψει του εντός έδρας αγώνα (1/11, 19:00) με τον Παναθηναϊκό.

Όπως και στον πρόσφατο αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ο 53χρονος προπονητής καλείται να επιλέξει μεταξύ των Χαβιέρ Ματίγια-Μίγκτζεν Μπάσα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο πρώτος είναι πιο δημιουργικός και οργανωτής, με χαμηλότερη ικανότητα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ για τον Μπάσα ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Η δεύτερη θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ όπου στο μυαλό του προπονητή του Άρη βρίσκεται και ο Άλεξ Μενέντεζ. Σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή, ο Χαμζά Γιουνές είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην 11αδα έχοντας πίσω του τον Νικολάς Ντιγκινί.

Στη σημερινή (29/11) προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ούγκο Σόουζα λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση αύριο (30/11) το πρωί στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα