«Επαφή Ολυμπιακού με Μήτρογλου, που έχει και την προοπτική της Κίνας»

Δημήτρης Τομαράς
«Επαφή Ολυμπιακού με Μήτρογλου, που έχει και την προοπτική της Κίνας»

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πηγές της Equipe έχει προσεγγίσει τον Μήτρογλου για να γυρίσει στο Λιμάνι, ο διεθνής φορ δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά έχει και την προοπτική της Κίνας.
Νέες πληροφορίες από την Γαλλία για τον Μητρογκόλ και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Equipe οι Πειραιώτες έχουν κάνει επαφή με την πλευρά του Μήτρογλου και ο έμπειρος φορ δεν είναι αρνητικός στο να γυρίσει πάντα βάση των ίδιων πηγών. Εκτός από τους ερυθρόλευκους για τον Κώστα Μήτρογλου υπάρχει - όπως τονίζεται - και το κινεζικό πρωτάθλημα.
Ακόμα επισημαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει επ' αυτού και την... πόρτα του γαλλικού συλλόγου. Η Equipe ακόμα υποστηρίζει πως η Μαρσέιγ θέλει να παραχωρήσει τον Κώστα Μήτρογλου το αργότερο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και ότι θα προτιμούσε αυτό να γίνει με μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα