Ράσταβατς: «Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς είδε τον συμπατριώτη του, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, να οδηγεί τον ΠΑΟΚ στη νίκη, αλλά παρά την ήττα στην Τούμπα ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Η Ξάνθη δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι της Τούμπας, αλλά όπως παραδέχθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου, «ο ΠΑΟΚ μας έδειξε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι και πόσο δύσκολο είναι να τον αντιμετωπίσεις».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης:

Για την εικόνα της ομάδας του: «H εικόνα σε αυτό το παιχνίδι ήταν καλή, αλλά το αποτέλεσμα όχι. Όταν παίζεις εναντίον τέτοιων, μεγάλων ομάδων, την πρώτη ευκαιρία που έχεις, πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος και μετά είχαμε πρόβλημα. Στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε τον ΠΑΟΚ. Δεν κρατήσαμε την κατοχή, όπως είχαμε στο πλάνο μας, πριν τον αγώνα κι έτσι ο ΠΑΟΚ μας πίεσε και ξοδέψαμε μεγαλύτερη ενέργεια. Μετά την είσοδο του Βιεϊρίνια αυτό δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από τα αριστερά. Η ήττα ήρθε από δύο στημένες φάσεις. Το πρώτο γκολ, από ένα πλάγιο που στην εξέλιξη μπήκε γκολ και μετά το γκολ του Μαουρίσιο. Είμαι ικανοποιημένος από το πως ανταπεξήλθαν οι παίκτες μου και περιμένω τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι και πόσο δύσκολο είναι να τον αντιμετωπίσεις. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ήμουν πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε με την Εθνική, αλλά καθόλου για το σημερινό! Αυτός είναι ο Πρίγιοβιτς, όποτε παίζει, αυτό περιμένουμε από εκείνον».

Για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετώπισε η ομάδα του τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά, έχει να κάνει με την κατανάλωση ενέργειας. Ο ΠΑΟΚ μας ανάγκασε να τρέξουμε πολύ. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία τέτοια ομάδα, είναι λογικό κάποια στιγμή να κάνεις λάθος και αναγκαστικά να έρθει αυτό το σκορ».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν ήξερα ότι η ΑΕΚ έχασε από τον Παναιτωλικό. Αλλά αυτό σίγουρα είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, τώρα θα είναι ακόμη πιο συγκεντρωμένη σε αυτό το παιχνίδι. Όχι ότι δεν θα ήταν, αλλά μετά από αυτό το αποτέλεσμα όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα σε αυτό το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα