Από τον Γκερέρο στον Χασάν και μετά στον Λάζαρο!

Δημήτρης Τομαράς
Από τον Γκερέρο στον Χασάν και μετά στον Λάζαρο!

bet365

Ο Ολυμπιακός από τις 25 Οκτωβρίου και μέσα σε έναν μήνα είδε τρία βασικά στελέχη του στην γραμμή κρούσης να τραυματίζονται σε μία... κακοδαιμονία χωρίς προηγούμενο.

Αρχικά ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο στις 25 Οκτωβρίου. Απέφυγε τα χειρότερα αφού δεν πειράχθηκαν οι χιαστοί του με την ζημιά να είναι στους συνδέσμους. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο κατάφερε με μεγάλη προσπάθεια να μπει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων στον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Πριν από αυτό - δηλαδή πριν το come back του Γκερέρο σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις στον Ρέντη - όμως οι Πειραιώτες είχαν... χτυπηθεί με έναν ακόμα πιο σοβαρό τραυματισμό. Εκείνον του Χασάν στο γόνατό του στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου. Σε εκείνο το ματς ο Αχμέντ Χασάν είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να τον αντικαθιστά στην κορυφή της επίθεσης. Λίγες ημέρες μετά, στις 19 Νοεμβρίου, ο Αιγύπτιος διεθνής φορ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Πορτογαλία με τις εκτιμήσεις να τον επαναφέρουν στα γήπεδα με την έλευση του 2019. ​Μάλιστα το γεγονός πως ο Χασάν έβγαλε ευπάθεια στους τραυματισμούς διότι είχε βγάλει θλάση μες στην χρονιά και στο σύνολο είχε τουλάχιστον τέσσερις τραυματισμούς ήταν και ένας λόγος που άνοιξε συζήτηση για πιθανή αποχώρησή του τον Γενάρη.

Για τον Ολυμπιακό όμως τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί. Χθες Παρασκευή 23 Νοεμβρίου χτυπήθηκε με έναν ακόμα τραυματισμό βασικού στελέχους στην επίθεσή του. Του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στον προσαγωγό και απέμεναν οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Λάζαρος κινδυνεύει ακόμα και να χάσει τα υπόλοιπα ματς του 2018 ενώ φαίνεται πως θα μείνει εκτός με Ατρόμητο και Μπέτις. Μέσα σε έναν μήνα δηλαδή οι Πειραιώτες είχαν τρεις τραυματισμούς που τους δημιούργησαν σημαντικό πρόβλημα ως προς την επίθεσή τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς δεδομένα να τα έχει και με την... τύχη του. Μία κακοδαιμονία δηλαδή άνευ προηγουμένου. Από τους μεσοεπιθετικούς και τους επιθετικούς φέτος πάντως τραυματισμούς δεν είχαν οι Ποντένσε και Φετφατζίδης καθώς λιγότερο σοβαρά προβλήματα είχαν και οι Ναουέλ & Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα