Το νέο διπλό «όχι» του Ολυμπιακού για Παπέ Σισέ!

Δημήτρης Τομαράς
Το νέο διπλό «όχι» του Ολυμπιακού για Παπέ Σισέ!

bet365

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε νέο... πρέσινγκ για την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ απορρίποντας δύο κρούσεις της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ από την Πορτογαλία αλλά και την Γερμανία...

Νέο διπλό «όχι» έδωσε ο Ολυμπιακός σε κρούσεις που του έγιναν για τον Παπέ Σισέ. Πρόκειται για προσφορές 7 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και το Αννόβερο, με τους Πειραιώτες να ξεκαθαρίσουν πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν είναι προς πώληση. Εάν και εφόσον στο Λιμάνι έμπαιναν στην όποια διαδικασία τέτοιας συζήτησης θα ήταν για ποσά άνω των 10 εκατ. ευρώ. Ο Σισέ το τελευταίο διάστημα αποδίδει όλο και πιο καλά και δεν είναι λίγες οι ομάδες στην Ευρώπη, που τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα