SUPER 3: «Ευχαριστούμε για όλα παππού»

SUPER 3: «Ευχαριστούμε για όλα παππού»

Gazzetta team
SUPER 3: «Ευχαριστούμε για όλα παππού»

bet365

Με ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 ευχαριστεί τον Πάκο Ερέρα για την προσφορά του στην ομάδα και καλεί άπαντες να βάλει τέλος στην εσωστρέφεια που παρατηρείται στο τελευταίο διάστημα.

Στην ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 σημειώνει τα εξής: «Σε ευχαριστούμε για όλα «παππού», σε ευχαριστούμε γιατί ήσουν αυτός που έδωσες όραμα και συσπείρωσες όλο τον λαό γύρο από τον σύλλογο την κατάλληλη στιγμή. Θα σε θεωρούμε πάντα μέλος τις οικογένειας του ΑΡΗ.

Υ.Γ Χωρίς να έχουμε ανάγκη να μειώσουμε τον σύλλογο και την δυναμική του , πρέπει να έχουμε μάθει από αυτά που τράβηξε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια και να μην κρίνουμε ποτέ με υπεροψία.
Νεοπλουτίστικες πρακτικές των παραδίπλα μακριά από μας.

Υ.Γ2 Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στήριξη και δύναμη στον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Σταματήστε να διαφωνείτε δημόσια , σεβαστή η κάθε άποψη του κάθε ΑΡΕΙΑΝΟΥ άλλα σκεφτείτε οτι ορισμένοι την διαφορετική άποψη μεταξύ μας την μετατρέπουν σε διχόνοια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα