Το πρόβλημα του Τουρέ και η χρησιμότητα του Μάνου

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόβλημα του Τουρέ και η χρησιμότητα του Μάνου

bet365

Ο Γιάγια Τουρέ πηγαίνει καλύτερα μετά την ίωσή του αλλά και πάλι ο Μαρτίνς περιμένει περισσότερα από εκείνον για την συνέχεια, την ώρα που ο Μάνος εντός των συνόρων μπορεί να φανεί χρήσιμος και στα επόμενα εντός των συνόρων ματς.

Ο Ιβοριανός άσος του Ολυμπιακού δεν έχει ικανοποιήσει το τελευταίο διάστημα τον Μαρτίνς και σίγουρα και ο ίδιος θα ήθελε περισσότερα.

Ο Τουρέ είχε πάντως και το τελευταίο διάστημα και μία ίωση που τον άφησε πίσω. Αντίθετα ο Φετφατζίδης που κόπηκε από την αποστολή από το Άρης - Ολυμπιακός είναι μόνο για αγωνιστικά κριτήρια. Από εκεί και πέρα πάντως ο Μάνος μπορεί να δώσει λύσεις στον Μαρτίνς στα προσεχή ματς στην Ελλάδα. Ο Έλληνας φορ είναι παίκτης με χρησιμότητα και για τον αγώνα με Άρη και για Παναθηναϊκό και γενικότερα για την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα