Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης!

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης!

Δημήτρης Τομαράς
Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης!

bet365

Ο Σωκράτης Κόκκαλης με επιστολή του προς τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Μώραλη, ενημέρωσε για την παραίτησή του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν είχε έναν ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Περισσότερο ήταν σαν ένας τιμητικός ρόλος αυτός που είχε. Ο κ. Κόκκαλης ενημέρωσε γραπτώς τον πρόεδρο της πειραϊκής ομάδας, Γιάννη Μώραλη πως παραιτείται από μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Πειραιωτών σε μία ενέργεια που ενδεχομένως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι θέλει να διαχωρίσει τις όποιες θέσεις του από τον σύλλογο. Να θυμίσουμε πως μες στον Οκτώβριο η πλευρά του Κόκκαλη είχε βγάλει θέση για το Καραϊσκάκη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να απαντά. O Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Μάϊο του 1993 και παρέδωσε τα ηνία στον Βαγγέλη Μαρινάκη τον Ιούνιο του 2010. Μέχρι πρότινος είχε το πόστο του μέλους στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα