«Κατοστάρισε» τις νίκες ο Ουζουνίδης

Δημήτρης Ρούσσος
«Κατοστάρισε» τις νίκες ο Ουζουνίδης

bet365

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη στο ΟΑΚΑ ήταν η 100η για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στην καριέρα του με Ξάνθη, ΑΕΛ, Ηρακλή, Πλατανιά, Εργοτέλη, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και φυσικά την Ένωση.

Το ευρύ 4-0 του «Δικέφαλου» επί των Θεσσαλονικέων έφερε χαμόγελα στον ικανοποίηση, που στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είδε τις νίκες του σε επίπεδο Super League να «στρογγυλεύουν» και να γίνονται 100.

Η πρώτη ήρθε στις 31 Αυγούστου 2008, όταν ως προπονητής της ΑΕΛ είχε οδηγήσει το «αλογάκι» στο 3-0 επί του Θρασύβουλου. Τότε μάλιστα τα τρία γκολ της ομάδας του σημείωσαν δυο Αργεντίνοι, συγκεκριμένα δυο τέρματα πέτυχε ο Πάρα κι ένα ο Σαρμιέντο.

Όπως τότε, πριν 10 χρόνια και 2 μήνες, έτσι κι απόψε στο ΟΑΚΑ στην 100η του επιτυχία στον πάγκο ομάδας είδε δυο Αργεντινούς (2 Μπογέ, 1 Πόνσε) να «σημαδεύουν» τη νίκη του.

Ο 50χρονος (10/10/68) τεχνικός έχει προπονήσει στην καριέρα του Ξάνθη, ΑΕΛ, Ηρακλή, Πλατανιά, Εργοτέλη, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και τώρα την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα