Χτύπημα στο χέρι για Μάνο, εκτιμάται πως θα είναι ΟΚ για ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Χτύπημα στο χέρι για Μάνο, εκτιμάται πως θα είναι ΟΚ για ΟΦΗ

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος είχε ένα χτύπημα στο χέρι του στην διάρκεια της προπόνηση της Πέμπτης, που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί όπως θα ήθελε και θα περίμενε ο κόουτς Μαρτίνς. Εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για τον ΟΦΗ πάντως.
Ο Μάνος χτύπησε στο χέρι του στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Είχε λοιπόν θέμα ετοιμότητας ως προς την συνέχεια της προπόνησης.
Ο 24χρονος επιθετικός στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10) βρέθηκε στο έδαφος, έβαλε τα χέρια του για να στηριχθεί και κατά λάθος τον χτύπησε, πατώντας το χέρι του ένας συμπαίκτης του (σ.σ. ο Μιράντα). Έτσι επιστρατεύθηκε ο 17χρονος επιθετικός της Κ-20, Εμιλιάνο Μπουλάρι, για να πάρει την θέση του σε κάποιες ασκήσεις υπό μορφής δοκιμών του Πέδρο Μαρτίνς. Για τον Δημήτρη Μάνο πάντως εκτιμάται πως δεν είχε κάτι ανησυχητικό και ότι θα είναι ΟΚ για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED