Ο Ερέρα μετράει παρουσίες και αποφασίζει

Ο Ερέρα μετράει παρουσίες και αποφασίζει

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Ερέρα μετράει παρουσίες και αποφασίζει

bet365

Τα αγωνιστικά προβλήματα δυσκολεύουν τον Πάκο Ερέρα στη λήψη τελικών αποφάσεων για τον καταρτισμό της 11αδας.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Όταν θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή τουλάχιστον τριών βασικών παικτών, τότε τα αγωνιστικά πλάνα είναι επισφαλή. Αυτό αντιμετωπίζει ο Πάκο Ερέρα έχοντας να διαχειριστεί μια προβληματική κατάσταση λόγω των τραυματισμών των Μίτζεν Μπάσα, Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ και Γιώργου Δεληζήση. Οι δύο πρώτοι δεν έχουν πολλές πιθανότητες συμμετοχής, ιδιαίτερα ο Κουέστα. Η κατάσταση του Ισπανού τερματοφύλακα θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες και αναλόγως θα ληφθεί απόφαση. Μοναδική περίπτωση να αγωνιστεί είναι με την ταυτόχρονη τοποθέτηση ειδικού νάρθηκα αλλά και με τον κίνδυνο υποτροπής, πιο σοβαρού τραυματισμού και μεγάλου χρονικού διαστήματος αποκατάστασης.

Σε ότι αφορά τον Μίτζεν Μπάσα, ο κίνδυνος «εξέλιξης» της διάτασης σε θλάση, βρίσκεται στο μυαλό του Πάκο Ερέρα. Ο Αλβανός μέσος ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνιστεί, είναι διατεθειμένος να υποβληθεί σε ένεση για την απορρόφηση του πόνου, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον Ισπανό τεχνικό μαζί με το ιατρικό επιτελείο. Η συμμετοχή του σε μέρος του ομαδικού προγράμματος δεν σημαίνει ότι θα είναι στις βασικές επιλογές του Πάκο Ερέρα.

Πάμε στον Φραν Βέλεθ. Λογικά ο Ισπανός θα βρίσκεται στο κέντρο της άμυνας, από την άλλη πλευρά όμως, είναι εξίσου φυσιολογικοί οι ενδοιασμοί του Πάκο Ερέρα. Γιατί ο έμπειρος στόπερ προσπαθεί να πιάσει ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας έπειτα από διάστημα απουσίας δύο εβδομάδων. Ωστόσο, είναι ο μοναδικός από τους κεντρικούς αμυντικούς του Άρη που μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από πίσω κι αυτό – ως ένα βαθμό – μάλλον θα οδηγήσει τον Πάκο Ερέρα στην απόφαση χρησιμοποίησής του.

Στη λίστα των προβλημάτων βρίσκονται και τα ονόματα των Γιώργου Δεληζήση, Γιώργου Βαλεριάνου. Ο πρώτος ένιωσε «σφίξιμο» στην γάμπα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Αν δεν είναι σε θέση να πάρει μέρος στη σημερινή (18/10) προπόνηση, τότε αυτό το ζήτημα θα μπει σε πρώτο πλάνο. Σε ό,τι τον Γιώργο Βαλεριάνο, τα διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών τον έβγαλαν από τον ρυθμό που είχε στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος και υπό αυτές τις συνθήκες, δεν διεκδικεί θέση στην 11αδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα