Οι «βιονικοί» παίκτες του Ολυμπιακού!

Οι «βιονικοί» παίκτες του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Οι «βιονικοί» παίκτες του Ολυμπιακού!

bet365

Και όμως δεν είναι ούτε ο Φορτούνης ούτε ο Μπουχαλάκης στους παίκτες που έχει δώσει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Super League φέτος για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Διαβάστε ποιοι είναι στο θέμα του Gazzetta.
Φυσικά η μεγάλη σύζητηση φέτος έχει να κάνει με το πόσο πολύ παίζει ο Μπουχαλάκης. Ένας... μύθος που καταρρίπτεται και τυπικά από τους αριθμούς του φετινού πρωταθλήματος. Ο Κρητικός χαφ δεν είναι καν στην πρώτη επτάδα με τις περισσότερες συμμετοχές! Μάλιστα ο Φορτούνης δεν βρίσκεται στην πρώτη τετράδα αντίστοιχα. Πρώτοι σε χρόνο συμμετοχών στην Super League φέτος στον Ολυμπιακό είναι οι Τσιμίκας, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Γιαννιώτης με 569 λεπτά σε 6 αναμετρήσεις. Ακολουθεί ο Καμαρά με 558 σε 6 ματς και ο Βούκοβιτς με 533 στον ίδιο αριθμό αγώνων με τον Αφρικανό άσο.
Αμέσως πιο κάτω είναι ο Μεριά με 474 λεπτά σε 5 ματς και μετά ο Ποντένσε με 460 σε επίσης 5 αγώνες. Στην συνέχεια είναι ο Φορτούνης με 453 λεπτά σε 6 αγώνες όπου έχει βέβαια 2 γκολ και 1 ασίστ. Στα 415 λεπτά είναι ο αριθμός του Γκερέρο και μετά έρχεται ο Μπουχαλάκης με 372 λεπτά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με 346. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι σε επίπεδο αριθμών τον πρώτο λόγο έχουν κίπερ και άμυνα και μετά τα χαφ και οι επιθετικοί.
Η ΤΟΠ ΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:
1. Γιαννιώτης, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας με 569 λεπτά σε 6 ματς
2. Καμαρά με 558 λεπτά σε 6 αγώνες
3. Βούκοβιτς με 533 λεπτά σε 6 ματς
4. Μεριά με 474 λεπτά σε 5 ματς
5. Ποντένσε με 460 λεπτά σε 5 ματς
6. Φορτούνης με 453 λεπτά σε 6 αγώνες
7. Γκερέρο με 415 λεπτά σε 6 αγώνες
8. Μπουχαλάκης με 372 λεπτά σε 5 ματς
9. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με 346 λεπτά σε 6 αγώνες
10. Χασάν με 276 λεπτά σε 5 αγώνες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα