Η ταλαιπωρία των Αφρικανών του Ολυμπιακού, οι σκέψεις του Μαρτίνς & ο Κούτρης

Δημήτρης Τομαράς
Η ταλαιπωρία των Αφρικανών του Ολυμπιακού, οι σκέψεις του Μαρτίνς & ο Κούτρης

bet365

Ο Μαρτίνς έχει σκεφτεί για βασικούς στόπερ της ομάδας του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ τους Σισέ - Μεριά, που όμως θα ταλαιπωρηθούν αρκετά από τα ταξίδια τους λόγω Εθνικών. Οι πιθανότητες του Κούτρη για 11άδα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει σκεφτεί για βασικούς στόπερ στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός τους Σισέ & Μεριά.

Ο Παπέ Σισέ το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένος και εκτός των άλλων σκόραρε και με την Εθνική Σενεγάλης. Ωστόσο για όλους τους Αφρικανούς του πειραϊκού συλλόγου ένα θέμα είναι η ταλαιπωρία από τα ταξίδια τους λόγω των Εθνικών. Όλοι τους έχουν ματς την Τρίτη, το οποίο σημαίνει πως θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια να δώσουν το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης.

Η Σενεγάλη του Σισέ παίζει εκτός έδρας με το Σουδάν, η Γουϊνέα του Καμαρά παίζει εκτός έδρας με τη Ρουάντα & η Αίγυπτος του Χασάν παίζει εκτός έδρας με την Σουαζιλάνδη. Τέλος η Τυνησία του Μεριά αγωνίζεται και εκείνη εκτός έδρας με τον Νίγηρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/10:

Σουδάν-Σενεγάλη: 20.30
Ρουάντα-Γουϊνέα: 16.30
Σουαζιλάνδη-Αίγυπτος: 16.00
Νίγηρας-Τυνησία: 18.00
Επίσης ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να ετοιμάζει για βασικό αριστερό μπακ τον Κούτρη. Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει παρουσιάσει ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στο βασικό σχήμα για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα