Διπλές δικαστικές υποθέσεις για ΠΑΟΚ

Διπλές δικαστικές υποθέσεις για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Διπλές δικαστικές υποθέσεις για ΠΑΟΚ

bet365

Τη Δευτέρα (15/10) εκδικάζεται στην Επιτροπή Εφέσεων η υπόθεση για το πρόστιμο στον Ραζβάν Λουτσέσκου και η διακοπή συμβολαίου με τον Ντόριαν Λεβέκ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Φινλανδία – Ελλάδα και σούπερ αποδόσεις στο Nations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως είναι γνωστό ο Ραζβάν Λουτσέσκου τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 28.000 ευρώ για τις δηλώσεις που έκανε σε μέσο της Ρουμανίας περί… χιτλερικής Γερμανίας.

Η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα ασχοληθεί με την υπόθεση κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα (15/10).

Ο ΠΑΟΚ και οι νομικοί του θα πρέπει να ασχοληθούν σήμερα και με την υπόθεση του Ντόριαν Λεβέκ. Οι «ασπρόμαυροί» θέλουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του Γάλλου ποδοσφαιριστή (είναι σε ισχύ μέχρι το 2020) γι’ αυτό και έχουν προσφύγει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας να λυθεί το συμβόλαιο.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί την 1η Οκτωβρίου, αλλά ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή ζήτησε και πήρε αναβολή δυο εβδομάδων και έτσι θα συζητηθεί κι αυτή σήμερα το πρωί.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα