Ο Πάρντο χρησιμοποιήθηκε ξανά ως δεξί μπακ

Ο Πάρντο χρησιμοποιήθηκε ξανά ως δεξί μπακ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πάρντο χρησιμοποιήθηκε ξανά ως δεξί μπακ

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο με αφορμή και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν πολλοί παίκτες στον Ρέντη λόγω Εθνικών έπαιξε ξανά ως δεξί μπακ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, αυτήν την φορά με τον Αήττητο Σπάτων. Ωστόσο φαίνεται πως συνεχίζει να μην τον υπολογίζει ο Μαρτίνς.

Ελλάδα – Ουγγαρία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως και στο φιλικό του Σεπτεμβρίου με τον ΑΟΧ / Κισσαμικό έτσι και με τον Αήττητο Σπάτων ο Πάρντο πήγε στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κολομβιανός συνεχίζει να μην είναι στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς ενώ ρόλο σε αυτήν την θέση του παίζει και το ότι έχουν μείνει λίγοι παίκτες στον Ρέντη αυτές τις ημέρες λόγω Εθνικών. Γενικά πάντως ο Ίβηρας δείχνει να μην τον υπολογίζει στην παρούσα φάση στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα