«Κοντά στην επιστροφή του στην Α.Ε.Κ. ο Μαϊστόροβιτς»

«Κοντά στην επιστροφή του στην Α.Ε.Κ. ο Μαϊστόροβιτς»

Gazzetta team
«Κοντά στην επιστροφή του στην Α.Ε.Κ. ο Μαϊστόροβιτς»

bet365

Σύμφωνα με τους Σουηδούς ο «Μαΐστρο» (ο οποίος ήταν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι) επιστρέφει για να αντικαταστήσει τον Ματιάσεβιτς, κάτι πάντως που ΔΕΝ προκύπτει από το ρεπορτάζ!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τέλος ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς από αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ και στη θέση του ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς; Από το ρεπορτάζ τούτη τη περίοδο δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Ωστόσο αυτό αποκαλύπτουν οι Σουηδοί με τη διαφορά ότι αναφέρουν πως ο Σουηδός πρώην άσος και τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είναι σε συζητήσεις - διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην Αθήνα και το club...

««Μετά την απομάκρυνση του προπονητή της Μπρομαποϊκάρνα Λουίς Πιμένα, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παραιτήθηκε από αθλητικός διευθυντής του club. Τώρα ο παλαίμαχος διεθνής άσος ετοιμάζεται για νέα αποστολή», αναφέρει αρχικά στο δημοσίευμά του το fotbollskanalen.se και έπειτα αποκαλύπτει ότι υπάρχει ήδη παραίτηση του Ματιάσεβιτς και πως ο «Μαΐστρο» είναι σε διαπραγματεύσεις με την πρωταθλήτρια για την επιστροφή του:

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Μαϊστόροβιτς είναι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής ενώ ασχολήθηκε και ως τεχνικός διευθυντής (σεζόν 2016-2017), προκειμένου να αντικαταστήσει τον αθλητικό διευθυντή που υπάρχει τώρα, τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος παραιτήθηκε από την ΑΕΚ και άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του Μαϊστόροβιτς».

Στο δημοσίευμα υπάρχει και δήλωση του Μαϊστόροβιτς στο fotbolldirekt.se. ο οποίος αφήνει τα πάντα ανοιχτά: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, αλλά είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τον οποίο έχω παρελθόν και δυνατά αισθήματα πάντα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως πολλοί ήταν αυτοί που σκέφτηκαν το ενδεχόμενο επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ έπειτα από την παρουσία του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ωστόσο επαναλαμβάνουμε, κάτι τέτοιο (παραίτηση Ματιάσεβιτς και συζητήσεις της ΑΕΚ με Μαϊστόροβιτς), δεν προκύπτει από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα