Συμφώνησαν Άρης-ΠΑΟΚ, είπε «όχι» η Αστυνομία

Συμφώνησαν Άρης-ΠΑΟΚ, είπε «όχι» η Αστυνομία

bet365

Παρουσία μόνο οπαδών του Άρη θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της 21ης του Οκτώβρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς η Αστυνομία απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ για την παροχή εισιτηρίων.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του παραδοσιακού ντέρμπι πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/10) το μεσημέρι. Η ΠΑΕ Άρης αποδέχθηκε το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο η Αστυνομία αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή της εκτιμώντας ότι είναι αδύνατο να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Τελικώς συμφωνήθηκε η επιβολή αυξημένων μέτρων τάξης στα πέριξ του γηπέδου, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραλάβει 20 προσκλήσεις και θα φιλοξενηθεί σε σουίτα του γηπέδου. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι θα τοποθετηθεί δίχτυ προστασίας τόσο πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ όσο και μπροστά στη θύρα 2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα