Λεβαδειακός - Ατρόμητος 0-2

Γιώργος Ντυμένος
Λεβαδειακός - Ατρόμητος 0-2

bet365

Η κορυφή είναι γλυκιά και δεν σκοπεύει να την αποχωριστεί εύκολα! Ο Ατρόμητος πέρασε εύκολα από την Λιβαδειά με το 2-0 κόντρα στον Λεβαδειακό (Βασιλακάκης, Ουγκράι τα γκολ) και βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ακόμη μία νίκη, επαγγελματική θα μπορούσε κάποιος να πει, πήρε σήμερα ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 και παράλληλα «κράτησε» χαμηλά τους Βοιωτούς. Αντίθετα εκείνος παρέμεινε στο γκρουπ των πρωτοπόρων.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον Επασί στο τέρμα, τους Αντιλέχου, Φαβάρο, Κρνέτα στα στόπερ, τον Τσαμπούρη δεξί μπακ-χαφ, τον Παντελιάδη αριστερό, τους Ομο, Ζησόπουλο «κόφτες», τον Σουμπίνιο «δεκάρι» και τους Γιακουμάκη, Μαρκόβσκι επιθετικό δίδυμο.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Μέγιερι κάτω από τα γκολπόστ, τους Ρισβάνη, Χατζηισαϊα, Καρασαλίδη στα στόπερ, τον Σάκιτς δεξιό μπακ-χαφ, τον Γιαννούλη αριστερό, τους Μάντσον, Μπουσούλατζιτς στον άξονα, τους Ουγκράνι, Βασιλακάκη μεσοεπιθετικούς και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα επέλεξαν το 3-6-1 λίγο πριν τη σέντρα και στο παρά ένα ο Μπρούνο έμεινε εκτός για να ξεκινήσει ο Καρασαλίδης.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, απόρροια και της βροχής που έπεφτε συνεχώς. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να παίξουν με βαθιές μπαλιές ή σέντρες και να βρουν έτσι τους Μαρκόβσκι, Γιακουμάκη, χωρίς όμως επιτυχία. Μόνο μία φορά απείλησαν, αλλά ο Χατζηισαϊας πρόλαβε στο 32' προ του Σέρβου φορ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν ορεξάτο τον Κουλούρη και ο επιθετικός τους βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής και ταλαιπώρησε την άμυνα των Βοιωτών. Ο Ουγκράι κυρίως προσπαθούσε να τον βρει κάθετα και για ένα κλικ δεν έβγαλε καλή φάση στο 3', το 28', το 31' και το 32'.
Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν άρδην, καθώς ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ στο 47' μετά από εκτέλεση κόρνερ, όπου οι αμυντικοί του Λεβαδειακού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα. Ο έμπειρος χαφ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα και αυτόματα οι γηπεδούχοι κλήθηκαν να βγουν μπροστά. Με την είσοδο του Σαβαντόγκο θέλησαν να γίνουν πιο επιθετικοί, αλλά αυτό «μεταφράζονταν» και σε κενούς χώρους. Ετσι ο Ουγκράι στο 64' βγήκε στην κόντρα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Αυτόματα το ματς... τελείωσε εκεί, καθώς οι Βοιωτοί αμέσως μετά προσπάθησαν να «ξαναμπούν» στη διεκδίκησή του με τις καλές στιγμές των Σουμπίνιο, Σαβαντογκό, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και πήραν τη νίκη.
MVP: Ο Κουλούρης. Σε ένα βαρύ τερέν, ήταν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα του Λεβαδειακού. Με σωστές κινήσεις-τοποθετήσεις, δεν σκόραρε και λόγο ατυχίας.
Στο ύψος του: Ο Ουγκράι έπαιξε κάθετα την μπάλα, ενώ πολλές φορές βγήκε και αριστερά. Το... κερασάκι στην τούρτα της εμφάνισής του ήταν το γκολ που πέτυχε. Οι Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης πιστώνονται πως οι Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης δεν απείλησαν. Μάλιστα ο δεύτερος έχει και ένα πολύ ωραίο κόψιμο στο 32' προ του Σέρβου.
Αδύναμος κρίκος: Ο Κρνετα. Ο Σέρβος στόπερ μας έχει συνηθίσει σε καλύτερες εμφανίσεις. «Εχασε» πολλές φορές τον Κουλούρη, κάτι που πάντως ισχύει και για τους Φαβάρο, Αντιλέχου.
Η γκάφα: Η αντίδραση του Λεβαδειακού στη φάση όπου ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν 3-4 επαφές με την μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων μετά από κόρνερ, αλλά οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τον κίνδυνο.
Το «στραγάλι»: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα ο Παπαδόπουλος και οι βοηθοί του, καθώς και το παιχνίδι δεν είχε κάποια δύσκολη φάση.
Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Ο Ατρόμητος έκανε σήμερα μία «επαγγελματική» νίκη. Εκμεταλλεύτηκε το πρώτο σοβαρό αμυντικό λάθος του Λεβαδειακού, άνοιξε το σκορ και μετά στον πρώτο κενό χώρο που βρήκε, σε ένα βαρύ τερέν, «κλείδωσε» τη νίκη του. Καλύτερος των γηπεδούχων, κέρδισε δίκαια.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (82' Ιωαννίδης), Κρνέτα, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Φαβάρο (57' Σαβαντόγκο), Ομο, Γιακουμάκης (65' Ναγκίς), Σουμπίνιο , Μαρκόβσκι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κανάντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (90' Ούμπιδες), Ουγκράι (84' Μούγιακιτς), Κουλούρης (90'+2' Κωτσόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα