Με Μαρτίνες η αποστολή του Άρη

Gazzetta team
Με Μαρτίνες η αποστολή του Άρη

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (22/9, 20:30) αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Νικολάς Μαρτίνες.

Σασουόλο - Εμπολι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πρόγραμμα των τριών αγώνων σε διάστημα μικρότερο των δέκα ημερών ουσιαστικά διαμορφώνει αναλόγως και το πλάνο του Πάκο Ερέρα. Είναι εξίσου δεδομένο ότι ο Ισπανός προπονητής θα «ανοίξει» το rotation και δεν είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι στην αποστολή για τον αγώνα στα Γιάννινα συμπεριλήφθηκε και ο Νικολάς Μαρτίνες.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά ότι… «στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (22/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής) η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα