Κουέστα: «Νιώθω τυχερός που είμαι στον Άρη»

Κουέστα: «Νιώθω τυχερός που είμαι στον Άρη»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κουέστα: «Νιώθω τυχερός που είμαι στον Άρη»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για τη μέχρι στιγμής συνεργασία του με τον Άρη αλλά και τη σχέση του με τον Φραν Βέλεθ με τον οποίον συνεργάστηκαν και στη Βίσλα Κρακοβίας.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστής του Άρη στη νίκη επί του Λεβαδειακού λόγω της αντίδρασής του στην εκτέλεση πέναλτι του Μαρκόφσκι. «Είδα τη θέση που είχε ο αντίπαλος παίκτης και που κοιτούσε και κατάφερα να αποκρούσω. Είναι ένα σύνολο προσπαθειών και αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς», είπε ο ίδιος ο Κουέστα στη σημερινή (19/9) media day του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στον εσωτερικό ανταγωνισμό. «Με τους Καντιμοίρη και Αναγνωστόπουλο τα πηγαίνουμε εξαιρετικά. Είμαστε πολύ καλό σύνολο με βοηθάνε και τα δύο παιδιά. Υπάρχει ανταγωνισμός που όμως αποσκοπεί στο καλό της ομάδας και στόχος είναι να πηγαίνει καλύτερα η ομάδα».

Ο 27χρονος τερματοφύλακας ρωτήθηκε για το ότι ήρθε στον Άρη μετά την απόφαση της Βίσλα Κρακοβίας η οποία δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. «Υπήρχε πρόταση και η αρχική μου σκέψη ήταν να μείνω. Τελικά αποφάσισα να έρθω στον Άρη και νιώθω πολύ τυχερός και χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ποιότητα και το δείχνουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε». Σχετικά με το ότι ο Άρης δεν έχει δεχθεί γκολ, είπε ότι… «είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς. Η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν», ενώ αναφέρθηκε και στον Φραν Βέλεθ. «Είναι σημαντική η παρουσία του για μένα. Πολλές φορές επικοινωνούμε με ένα βλέμμα, νιώθουμε μια ασφάλεια όταν παίζουμε μαζί γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά από τα προηγούμενα χρόνια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα