Αποστολή με Σιώπη ο Άρης
Με τουλάχιστον μια αλλαγή θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο φόβος επιδείνωσης της κατάστασης του Γιώργου Βαλεριάνου και η υποψία να εξελιχθεί σε θλάση ένας μυϊκός τραυματισμός, οδήγησε τον Πάκο Ερέρα στην απόφαση να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στη βασική 11αδα με τον Άλεξ Μενέντεζ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ στις (υπό σκέψη) λύσεις είναι κι αυτή του Νικολάς Κολάσο καθώς ο Αργεντίνος έχει παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.
Ο Μανώλης Σιώπης εντάχθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή αλλά το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Δηλαδή, να είναι η 11αδα ίδια κατά τα 10/11 σε σχέση με τους δύο αγώνες που προηγήθηκαν καθώς η τριάδα των Μπάσα, Ματίγια και Ντιγκινί στον άξονα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού. Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία θα καλύψουν τα άκρα ενώ ο Γιουνές θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Βέλεθ, Δεληζήσης και Τζανακάκης θα είναι στην άμυνα, ενώ ο Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Καντιμοίρης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
