ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γκάμα: «Με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία»

Γκάμα: «Με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία»

Γκάμα: «Με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία»

Ο Μπρούνο Γκάμα πήρε θέση επί των ισπανικών δημοσιευμάτων για το ενδιαφέρον των Αλκορκόν, Λα Κορούνια και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Άρης.

Νουμάνθια - Χιχόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Προσφάτως, ισπανική δημοσιεύματα ανέφεραν ότι κατά τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο τόσο η Αλκορκόν όσο και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Το gazzetta.gr είχε σημειώσει ότι ο Μπρούνο Γκάμα είχε απορρίψει την πρώτη το καλοκαίρι, ενώ με τη δεύτερη οδηγήθηκε στα δικαστήρια λόγω ενός χρέους της τάξεως των 400.000 ευρώ καθώς επίσης και ότι τα δημοσιεύματα δεν έχουν βάση.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν ξεκάθαρος και σημείωσε ότι…«με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία. Δεν με απασχολούν καθόλου. Ένα πράγμα υπάρχει στο μυαλό μου: Ο ΑΡΗΣ. Τίποτε άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΑΡΗ. Μου αρέσει η ομάδα, η Θεσσαλονίκη, που είναι μια πανέμορφη πόλη, ενώ αυτό που με έχει σκλαβώσει είναι η αγάπη του κόσμου. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Η σκέψη μου είναι ξεκάθαρη. Είμαι αφοσιωμένος μόνο στον ΑΡΗ και στο πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τα άλλα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με απασχολεί».

Μάλιστα, ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε και στον αγώνα που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό. «Ανυπομονώ, τώρα, για το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας. Αυτό που ζήσαμε στο Καυτανζόγλειο ήταν εκπληκτικό. Τώρα, μετράω τις ώρες, όπως όλοι μας στα αποδυτήρια, για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ραντεβού τη Δευτέρα στο γήπεδό μας. Σας περιμένω όλους…».