Μετά την ΑΕΚ τα διαρκείας στους ανέργους

Μετά την ΑΕΚ τα διαρκείας στους ανέργους

Gazzetta team
Μετά την ΑΕΚ τα διαρκείας στους ανέργους

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώνει τους ανέργους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μπήκαν στη διαδικασία της αίτησης για την δωρεάν απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Οι πολλές αιτήσεις και η χρονοβόρα διαδικασία ελέγχου των στοιχείων υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μεταθέσει για μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ανακοίνωση της λίστας με όσους θα αποκτήσουν ένα εισιτήριο διαρκείας προσφορά του Γιώργου Σαββίδη.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων και της χρονοβόρας διαδικασίας επιβεβαίωσης των στοιχείων, οι νικητές της κλήρωσης για τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας των άνεργων θα ανακοινωθούν μετά την αναμέτρηση κόντρα στη ΑΕΚ, όταν και θα τους σταλεί μήνυμα προκειμένου να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την παραλαβή του εισιτηρίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα