Ουζουνίδης: «Σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τον ΟΠΑΠ» (pics & vids)

Ουζουνίδης: «Σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τον ΟΠΑΠ» (pics & vids)

Δημήτρης Βέργος
Ουζουνίδης: «Σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τον ΟΠΑΠ» (pics & vids)

bet365

Μαρίνος Ουζουνίδης και Αντρέ Σιμόες μίλησαν για την ανανέωση της χορηγίας με τον ΟΠΑΠ τονίζοντας πως είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες.

Παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη καθώς και των Σιμόες, Κλωναρίδη, Γαλανόπουλου και Τσιντώτα έγινε η εκδήλωση της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας για την χορηγία ανέφερε: «Είναι σημαντικό για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να έχει τέτοιες συνεργασίες. Εύχομαι ο ΟΠΑΠ να μεγαλώνει κάθε χρόνο ως εταιρία και τα καλύτερα να τα βρούμε μπροστά μας».

Από την πλευρά του ο Αντρέ Σιμόες ευχαρίστησε τον οργανισμό ελπίζοντας πως θα κρατήσει αρκετά χρόνια. «Ο ΟΠΑΠ εδώ και 60 χρόνια έχει συνεισφέρει πολλά τόσο στην κοινωνία όσο και στον αθλητισμό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον οργανισμό που μας στηρίζει και μας συνοδεύει στην προσπάθεια που κάνουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League. Ελπίζουμε να έχουμε μια συνεργασία που θα διαρκέσει στον χρόνο κι επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω που ο ΟΠΑΠ μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση για να κάνουμε ό, το καλύτερο».

Όσον αφορά τον Α' αντιπρόεδρο της ΑΕΚ Μηνά Λυσάνδρου τόνισε: «Βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Μια εταιρία που στηρίζει όλα τα αθλήματα και το ποδόσφαιρο. Θα είναι και φέτος ο κεντρικός χορηγός και ελπίζουμε να φέρει το ίδιο καλή τύχη όπως και πέρσι. Θα κριθεί πόσο καλότυχο είναι το νέο logo. Η επιστροφή μας στην κορυφή και η πορεία μας στην Ευρώπη δείχνει οτι η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που της αρμόζει σφραγίζοντας τη με την επιστροφή στο Champions League. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε χωρίς τον βασικό μας χορηγό, την ΟΠΑΠ ΑΕ. Η ΑΕΚ είναι κάτι μεγαλύτερο από μια ομάδα και ο ΟΠΑΠ κάτι μεγαλύτερο από μια εταιρία. Ελπίζω του χρόνου να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά».

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κοπ, στάθηκε στο γεγονός πως αυτή η συνεργασία έχει φέρει σπουδαία αποτελέσματα: «Είμαστε εδώ για να ξεκινήσει μια ακόμα επιτυχημένη συνεργασία με την ΑΕΚ. Αυτή η συνεργασία έχει συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες. Αυτή η σεζόν ξεκινά με την ΑΕΚ πρωταθλήτρια και μοναδική εκπρόσωπο στους ομίλους του Champions League. Ο ΟΠΑΠ συμβάλλει στην εξέλιξη του αθλητισμού και στην διάδοση των ιδεών. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα για να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα και η επιστροφή στους ομίλους έχει κάνει χαρούμενους όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ. Θα γίνουν πολύ μεγάλα παιχνίδια με τρία σπουδαία κλαμπ, όπως είναι η Μπάγερν, ο Άγιαξ και η Μπενφίκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα