Εκπνέει η προθεσμία για τα διαρκείας

Εκπνέει η προθεσμία για τα διαρκείας

Gazzetta team
Εκπνέει η προθεσμία για τα διαρκείας

bet365

Μέχρι σήμερα το απόγευμα στις 19.000 έχουν τη δυνατότητα οι άνεργοι φίλοι του ΠΑΟΚ να καταθέτουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά για να μπουν στην κλήρωση των 1.000 διαρκείας.

Ουγγαρία – Ελλάδα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μάνταλος σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από το πρωί της Δευτέρας (10/9) και μέχρι σήμερα το απόγευμα (19.00) οι άνεργοι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά προκειμένου να συμμετέχουν στην κλήρωση για εισιτήρια διάρκειας της φετινής σεζόν, που θα διατεθούν μετά την εξαιρετική πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη, με την οποία κάλυψε ο ίδιος τα έξοδα των εισιτηρίων, που θα μοιραστούν κατόπιν κλήρωσης στους δικαιούχους.

Συνολικά τα εισιτήρια διάρκειας της φετινής σεζόν θα ξεπεράσουν τα 21.000 και πλέον σε κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ θα είναι διαθέσιμα περίπου 7.000 εισιτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα