Στα «ασπρόμαυρα» ο Καρέλης (pic)

Στα «ασπρόμαυρα» ο Καρέλης (pic)

Gazzetta team
Στα «ασπρόμαυρα» ο Καρέλης (pic)

bet365

Ο Νίκος Καρέλης βρέθηκε την Τετάρτη (5/9) το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας και πρόβαρε την ασπρόμαυρη φανέλα με το Νο 11 που θα φοράει ως παίκτης, πλέον, του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος Έλληνας επιθετικός βρέθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας και εκεί για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του τμήματος επικοινωνίας, ντύθηκε για πρώτη φορά στα «ασπρόμαυρα».

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Καρέλη έδωσε στη δημοσιότητα την συγκεκριμένη φωτογραφία, ενώ αναμένεται και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να παρουσιάσει επίσημα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Λίγο μετά τις 20.30 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ανέβασε» στα social media την πρώτη φωτογραφία συνοδεύοντάς την με ένα κουίζ αναφορικά με το παρελθόν και το παρατσούκλι του Νίκου Καρέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα