Τα βρήκαν Αλαφούζος, Πιεμπονγκσάντ και... πέφτουν οι υπογραφές

Τα βρήκαν Αλαφούζος, Πιεμπονγκσάντ και... πέφτουν οι υπογραφές

Gazzetta team
Τα βρήκαν Αλαφούζος, Πιεμπονγκσάντ και... πέφτουν οι υπογραφές

bet365

Μόνο οι υπογραφές απομένουν προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αλλάξει χέρια και από τον Γιάννη Αλαφούζο να βρεθεί στον Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ.

Στεχόβιτσε – Σλόβαν Λίμπερετς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Όπως αναφέρει ο σημερινός Τύπος, οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έδωσαν χθες τα χέρια και το μόνο που μένει είναι να... πέσουν οι υπογραφές και να δοθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Ταϊλανδός θα βάλει 10 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΜΚ, η οποία θα ανοίξει στις 21/9 και στην συνέχεια και συγκεκριμένα μετά από τρεις μήνες θα μπουν άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα καλύψουν τα χρέη και τις ανάγκες της ομάδας. Όσον αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο θα κρατήσει ένα ποσοστό το οποίο ωστόσο συνεχώς θα μειώνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα