ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Εμμανουηλίδης: «Αγκάλιασα τον Δώνη για να τον ευχαριστήσω»

Εμμανουηλίδης: «Αγκάλιασα τον Δώνη για να τον ευχαριστήσω»

Εμμανουηλίδης: «Αγκάλιασα τον Δώνη για να τον ευχαριστήσω»

Μια ένδειξη ευγνωμοσύνης ήταν η αγκαλιά του Δημήτρη Εμμανουηλίδη προς τον Γιώργο Δώνη μετά το πρώτο γκολ του μικρού στη νίκη (3-1) του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, όπως ανέφερε ο νυν πρώτος σκόρερ της Super League γεννηθείς από το 2000 και μετά! 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμμανουηλίδη μετά το ματς του ΟΑΚΑ:

«Σίγουρα ήταν ο πρώτος και κυρίαρχος στόχος να φύγουμε από αυτό το -6, ήταν βάρος. Το κάναμε με πολλή  δουλειά, ο κόπος μας ανταμείφθηκε, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές βελτιωθήκαμε, ανέβηκε δυναμικά η ομάδα. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ που είδαμε ότι ήταν κρίσιμα.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές 

Στην Ξάνθη το κλάμα βγήκε από μόνο του, λόγω των χαμένων ευκαιριών, της πίεσης εκείνη την ώρα και βγήκε αυθόρμητα. Ο κόουτς σίγουρα ήταν ο πρώτος που μου συμπαραστάθηκε, τον ευχαριστώ και για αυτό πήγα και τον αγκάλιασα για να τον ευχαριστήσω για τις ευκαιρίες που μου δίνει και θα κάνω τα πάντα για να τον ανταμείψω».

Είσαι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Super League γεννημένος από το 2000 και μετά που βάζει γκολ. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

«Δεν το ήξερα! Είναι σημαντικό να σκοράρεις τόσο μικρός, παίρνεις δύναμη, εμπειρίες. Ήταν η πιο τρομερή εμπειρία της ζωής μου να σκοράρω στα… σαλόνια της Super League. Αυτό δεν κάνει τα μυαλά μου να πάρουν αέρα, συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και… ό,τι βγει».

Σήμερα ήρθαν περίπου 7.000 φίλοι της ομάδας και «ζεστάθηκαν» με την εικόνα της ομάδας και τη νίκη. Τι θες να τους πεις για τη συνέχεια;

«Αυτό που έλεγα από την αρχή της προετοιμασίας. Να περιμένουν, γιατί βλέπουν ότι χτίζεται κάτι καλό, και να είναι σίγουροι ότι αυτό θα συνεχιστεί».