Παϊρότζ και Γκραντ μαζί στο ΟΑΚΑ! (pics & vid)

Παϊρότζ και Γκραντ μαζί στο ΟΑΚΑ! (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παϊρότζ και Γκραντ μαζί στο ΟΑΚΑ! (pics & vid)

bet365

Ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ είναι στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Άβραμ Γκραντ για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό ενόψει της αλλαγής σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό του συλλόγου!

Η παρουσία του Ταϊλανδού broker στο ΟΑΚΑ για το πρώτο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνει πως πλέον η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου από τον Γιάννη Αλαφούζο στην πλευρά του Παϊρότζ και την Pan Asia, έχει προχωρήσει σε σημείο ολοκλήρωσης...

Μαζί με τον άλλοτε προπονητή της Τσέλσι, Άβραμ Γκραντ, που αναμένεται να λάβει πόστο στον σύλλογο, αλλά και με τον γιο του, Πιτ, ο Παϊρότζ φιλοξενείται σε σουΐτα του Ολυμπιακού Σταδίου, κάνοντας την εμφάνισή του περίπου 45 λεπτά πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης των πράσινων με αντίπαλο τη Λαμία. Δίπλα του βρίσκεται και ο Στράτος Σωπήλης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και έχει αναφερθεί πλέον πολλάκις, είναι πολύ πιθανό, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και υπογραφές που θα «σφραγίσουν» την συμφωνία για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό τοπίο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα