Επαφές για τον δανεισμό του Πιαζόν ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Επαφές για τον δανεισμό του Πιαζόν ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από το Νησί κάνει επαφές για να κλείσει ως δανεικό τον μεσοεπιθετικό Λούκας Πιαζόν. Τελικές εξελίξεις το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο Ολυμπιακός κάνει πολύ σοβαρές προσπάθεις για ένα ή δύο... μπαμ την τελευταία ώρα των μεταγραφών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από το Νησί οι Πειραιώτες είναι σε ανοιχτή διαπραγμάτευση με την Τσέλσι προκειμένου να κλείσουν ως δανεικό τον Λούκας Πιαζόν.
Τον 24χρονο Βραζιλιάνο και κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου που παίζει κυρίως αριστερός εξτρέμ. Μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός εκτός από τα δύο άκρα της επίθεσης. Οι επαφές είναι ακόμα σε εξέλιξη αλλά και οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες από την Αγγλία δίνουν πιθανότητες στους Πειραιώτες για το deal και μάλιστα σοβαρές. Επίσης ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής με τους ερυθρόλευκους να έχουν... σύμμαχο τον παίκτη και την διάθεσή του για συμφωνία. Ο Πιαζόν είχε πέρυσι 25 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ παίζοντας δανεικός στην Φούλαμ. Πρόκειται για παίκτη με θητεία σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ολλανδία που έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Σάο Πάολο. Δείτε στην Gallery σε δράση τον Πιαζόν που είχε χαρακτηριστεί ως ο νέος Κακά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα