«Φενέρ ή Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

«Φενέρ ή Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

Δημήτρης Τομαράς
«Φενέρ ή Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

bet365

Στο εξωτερικό δεν σταματούν οι αναφορές για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς και τον Ολυμπιακό με τους Βέλγους να τοποθετούν τον παίκτη μεταξύ Φενέρ αλλά και Ολυμπιακού...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Αγγλία και Βέλγιο ο Μάρκοβιτς δεν θα γυρίσει στο βελγικό πρωτάθλημα. Ίδιες πηγές εμφανίζουν τον Σέρβο ακραίο επιθετικό να βρίσκεται ανάμεσα σε Φενέρ και Ολυμπιακό... Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει έναν ακόμα εξτρέμ με προτίμηση σε παίκτη που να αγωνίζεται και στις δύο πλευρές. Σημειωτέον ο διεθνής μεσοεπιθετικός γράφεται και συνδέεται καιρό τώρα με τους Πειραιώτες και ενώ ο Ολυμπιακός εφόσον περάσει την Μπέρνλι θέλει να προσθέσει και άλλη ποιότητα στα άκρα του.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πάντως οι όποιες μεταγραφικές εξελίξεις θα πρέπει να δρομολογηθούν μες στην ερχόμενη εβδομάδα καθώς θα είναι και η τελευταία των μεταγραφών. Ο 24χρονος Μάρκοβιτς πέρυσι σε 9 αγώνες σε Αγγλία και Βέλγιο (σ.σ. καθώς στο β' μέρος της σεζόν πήγε δανεικός στην Άντερλεχτ) είχε 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο Ολυμπιακός πάντως σε πολλές περιπτώσεις... τρέχει υποθέσεις που γίνονται γνωστές τα τελευταία 24ωρα και λίγο πριν κλείσουν ενώ από το Νησί ο Μαρτίνς ήθελε τον Φόντε της Φούλαμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα