Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Μάριν

Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Μάριν

Gazzetta team
Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Μάριν

bet365

Ο Μάρκο Μάριν βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι και ο Γερμανός άσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Άλλος ένας παίκτης που δείχνει να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό είναι ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός άσος ο οποίος έχει ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια στην ομάδα, είναι στην λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και γίνονται προσπάθειες να βρεθεί λύση.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» δεν αποκλείεται να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα