Mε 2,5 εκατ. ο Τζούρτζεβιτς στη Χιχόν

Mε 2,5 εκατ. ο Τζούρτζεβιτς στη Χιχόν

Gazzetta team
Mε 2,5 εκατ. ο Τζούρτζεβιτς στη Χιχόν

bet365

Ακόμα και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Τζούρτζεβιτς στην Σπόρτινγκ Χιχόν με τον Ολυμπιακό να παίρνει από την ισπανική ομάδα περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.

Ζήσε τη δράση του Champions League και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεφορτωθούν τον Σέρβο ποδοσφαιριστή σχεδόν με τα χρήματα που έδωσαν για την απόκτηση του, όπως γράφει το Φως των Σπορ.

Η ισπανική ομάδα κατέθεσε στον Ολυμπιακό καλύτερη οικονομικά πρόταση από την Ρίζεσπορ για αγορά του Τζούρτζεβιτς, ενώ ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου καθώς δεν ήθελε με τίποτα να μετακομίσει στην Τουρκία και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα