Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μυστακίδης (pic)

Gazzetta team
Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μυστακίδης (pic)

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μυστακίδης, μιας και η ομάδα της Ηπείρου ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Έλληνα επιθετικού.

Οριστικά στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί την νέα σεζόν ο Γιάννης Μυστακίδης. Η ομάδα της Ηπείρου έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Έλληνα επιθετικού για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής, αναμένεται να βρεθεί στα Ιωάννινα τις επόμενες μέρες, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτός θα είναι ο δεύτερος δανεισμός του, μετά το εξάμηνο που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του ΠΑΣ, παρουσιάστηκε και η φανέλα που θα φορά ο Μυστακίδης τη νέα σεζόν!

Φωτογραφία: Super-fm.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα