Φιλική νίκη του Άρη στον Βόλο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Φιλική νίκη του Άρη στον Βόλο

bet365

Ο Άρης επικράτησε με 0-1 του Ολυμπιακού Βόλου σε φιλικό παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλίας.

Ο Πάκο Ερέρα χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι με σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ρόλο βασικού και δεν χρησιμοποιήθηκαν στον χθεσινό(18/8) φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ είτε έπαιξαν ελάχιστα. Ο Ισπανός επέλεξε και πάλι μια διάταξη 4-2-3-1 με τους Κωνσταντινίδη, Μενέντεζ στα αμυντικά άκρα και τους Μπαγκαλιάνη, Σταμπουλίδη στο κέντρο της άμυνας. Ιντζόγλου-Παυλίδης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Κολάσο τοποθετήθηκε αριστερά και ο Μιλούνοβιτς δεξιά. Ο Κλεμέντε είχε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Ναζλίδη που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στην ανάπτυξή του και γενικώς ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού η έλλειψη συνοχής. Οι «κίτρινοι» απείλησαν στο 21ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλούνοβιτς για να ακολουθήσουν διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τους Σερτζίνιο, Ναζί και Σαχινίδη καθώς ο Αναγνωστόπουλος ήταν αποτελεσματικός. Γενικώς ο τερματοφύλακας του Άρη βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Ο Πάκο Ερέρα θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Δημήτρη Διαμαντόπουλου και στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 1-0 στο 53ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Μιλούνοβιτς. Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε την ίδια δημιουργικότητα, ενώ και ο Άρης λειτούργησε καλύτερο στον ανασταλτικό τομέα. Η σπουδαιότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 59ο λεπτό όπου μετά από κεφαλιά του Νόνη, ο Καντιμοίρης απομάκρυνε εντυπωσιακά.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Αμανατιδης): Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας, Σερτζίνιο, Ναζίμ, Σαχινίδης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρι

Για τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο Λώττας, Φλίγκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πάλιουρας, Σκοπελίτης, Κόλα, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Παπαϊωάννου

ΑΡΗΣ(Ερέρα): Αναγνωστόπουλος(46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Σταμπουλίδης, Μενέντεθ(88’ Μπακουτσής), Ιντζόγλου, Παυλίδης, Κολάσο, Μιλούνοβιτς, Ναζλίδης(62’ Μπουλγκουρίδης), Κλεμέντε(46’ Διαμαντόπουλος)

*Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκαν οι Θόδωρος Καρυπίδης, Πάκο Ερέρα, ο πρώτος για την προσφορά του στον Άρη και ο δεύτερος ως πρόσωπο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα