«Ενδιαφέρθηκε για Μπογιάτα ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Ενδιαφέρθηκε για Μπογιάτα ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο εκπρόσωπος του αμυντικού της Σέλτικ, Ντεντρίκ Μπογιάτα αποκάλυψε πως ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Βέλγο αμυντικό ήταν και ο Ολυμπιακός.

Σκόραρε ο Μακ το πρώτο γκολ του αγώνα Ρουμπίν Καζάν - Ζενίτ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μπογιάτα δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Σέλτικ στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ καθώς έχει ζητήσει μεταγραφή, τη στιγμή που ο σκωτσέζικος σύλλογος δεν συναινεί στην παραχώρησή του.

Με δηλώσεις του ο ατζέντης του παίκτη, Ζακ Λίχτενσταϊν υπογράμμισε ότι ανάμεσα στις ομάδες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μπογιάτα ήταν και ο Ολυμπιακός, ωστόσο η Σέλτικ απέρριψε κάθε επίσημη πρόταση που έφτασε.

«Στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον από τη Φούλαμ, τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε. Υπήρχαν προτάσεις 7 με 8 εκατομμυρίων λιρών, αλλά η Σέλτικ είναι δυνατή οικονομικά απορρίπτοντας τις κρούσεις που δέχθηκε. Είναι περίεργο καθώς από την άλλη, ο σύλλογος φαίνεται να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει μια καλύτερη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Μπογιάτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα