Ξεμούδιασμα με 9 γκολ ο Ολυμπιακός, έβαλε 4 ο Καρίμ!

Ξεμούδιασμα με 9 γκολ ο Ολυμπιακός, έβαλε 4 ο Καρίμ!

Δημήτρης Τομαράς
Ξεμούδιασμα με 9 γκολ ο Ολυμπιακός, έβαλε 4 ο Καρίμ!

bet365

Οι παίκτες των Πειραιωτών με μειωμένο χρόνο συμμετοχής έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά ξεμούδιασαν με το 9-0 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Τέσσερα γκολ ο Καρίμ.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Λουκέρνη, είχαν την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στον Ρέντη με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά την Κυριακή.
Ως προς την βασική 11άδα που είχε ο Μαρτίνς ο Χουτεσιώτης ήταν κίπερ και οι Μασούρας, Σισέ, Μεριά και Κούτρης στα μετόπισθεν. Ο Τοροσίδης ως εξάρι με τον Χατζισαφί στο κέντρο και οι Φετφατζίδης, Ανδρούτσος και Βρουσάι πίσω από τον Καρίμ. Στο ματς πήρε χρόνο συμμετοχής ο Νάτχτο, κάνοντας το ντεμπούτο του (σ.σ. όπως και ο Μεριά) καθώς και οι Πάρντο και Σκαφίδας. Το τελικό 9-0 διαμορφώθηκε από 4 τέρματα του Καρίμ και γκολ των Σισέ, Φετφατζίδη, Βρουσάι και Πάρντο. Δείτε πιο κάτω φωτό από το Facebook του Ατρόμητου Πειραιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα