Μπρούνο Γκάμα: «Τα πάντα για τον Άρη»

Μπρούνο Γκάμα: «Τα πάντα για τον Άρη»

Gazzetta team
Μπρούνο Γκάμα: «Τα πάντα για τον Άρη»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συμφωνία με τον Μπρούνο Γκάμα ο οποίος συναντήθηκε και με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο 31χρονος Πορτογάλος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη Θόδωρο Καρυπίδη και οι δύο άνδρες συζήτησαν για την ομάδα. Ο κ. Καρυπίδης του είπε μάλιστα ότι… «θέλουμε να γίνεις ο ηγέτης μας» και γενικώς του κατέθεσε τις σκέψεις του για τον Άρη της επόμενης χρονιάς. Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε επίσης και ο συμπατριώτης του Μπρούνο Γκάμα, Ούγκο Σόουζα, με τον οποίον είχαν συζήτηση σχετικά με την ομάδα.

«Είμαι ευτυχισμένος, που είμαι πλέον παίκτης του ΑΡΗ. Έρχομαι με πολύ διάθεση να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα και να εκπροσωπήσω αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ και όλοι μαζί να πετύχουμε πολλές επιτυχίες. Θέλω να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο», δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Bruno Alexandre Vilela Gama, όπως είναι το πλήρες όνομά του. O 31χρονος διεθνής Πορτογάλος ακραίος μεσοεπιθετικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1987 στην πορτογαλική πόλη Vila Verde. Ο Bruno Gama, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Braga, επαγγελματικά έκανε τα πρώτα του βήματα στην FC Porto.

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν οι πορτογαλικές Vitoria Setubal, Rio Ave, οι ισπανικές Deportivo La Coruna, Alcorcon, καθώς και η ουκρανική Dnipro. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με όλα τα μικρά (ηλικιακά) αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Πορτογαλίας (U-16, U-17, U-18, U-19, U-20, U-21, U-23)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα