Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Ρόνι Μάρκος

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Ρόνι Μάρκος

Γιώργος Ντυμένος
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Ρόνι Μάρκος

bet365

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου μπακ χαφ Ρόνι Μάρκος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τους «βυσσινί».

Όπως σας είχαμε μεταφέρει, η ΑΕΛ εξέταζε την περίπτωση του 25χρονου Γερμανού αριστερού μπακ-χαφ με καταγωγή από τη Μοζαμβίκη, Ρόνι Μάρκος, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην αυστριακή Ριντ.

Η ΑΕΛ έφτασε σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και ανακοινώθηκε από τους «βυσσινί».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς συμβολαίου με τον διεθνή Μοζαμβικανό Ronny Marcos.

Ο Ronny Marcos είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιζε στην Αυστριακή SV Ried, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Hansa Rostock και στην Hamburger SV.

Υπέγραψε το συμβόλαιο του παρουσία του εκπροσώπου του Marijo Knez και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και από αύριο τίθεται στη διάθεση των προπονητών μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα